Esite, tarina ja arvot Plastweld Oy:lle

Raikas uusi esite kokoaa Plastweldin tarinan, arvot, ylivoimatekijät ja tarjooman yksiin kansiin

Toteutimme Plastweld Oy:lle esitteen, jota varten sanoitimme yrityksen tarinan, arvot ja vahvuudet sekä loimme raikkaan uuden tunnelman. Koko pohjalainen komeus on nyt yksissä kansissa vaikuttavana kokonaisuutena toimien yrityksen esittelyn työkaluna eri sidosryhmien suuntaan. 

Plastweld Oy on vuonna 1998 perustettu pohjalainen yritys, jonka valikoimaan kuuluvat paikallisesti suunnitellut ja lähituotetuista raaka-aineista Tervajoella valmistetut kylpytynnyrit, laiturit ja jätevesijärjestelmät. Yrityksessä eletään kasvun aikaa ja investoidaan tulevaisuuteen. 

Plastweld oli uudistanut brändin identiteetin ja kotisivut juuri esiteprojektin alla. Sidoimme esitteen brändin uuteen visuaaliseen ilmeeseen tuomalla mukaan kotisivujen värimaailman ja graafisia elementtejä. Valokuvaussessioiden ansiosta esite sai yhtenäisen kuvamaailman ja asiakas sai käyttöönsä laajan kuvagallerian.

Esite luo kokonaiskuvan yrityksestä ja palvelee monenlaisissa yhteyksissä tukien samalla yrityksen strategisia ja viestinnän uudistamisen tavoitteita. Esite on laadukas ja persoonallinen kokonaisuus, jonka käyttömahdollisuuksia lisää sisältöjen monikäyttöisyys: Yrityksen tarinaan kiteytyy määrätietoisuuden, maalaisjärjen ja kovan yrittämisen tuloksena syntynyt kasvukertomus, joka tukee brändinrakentamista ja sopii tekstinä esimerkiksi kotisuville ym. viestintään.

Konseptoinnin ja sisältösuunnittelun tavoitteena oli luoda elementtejä paitsi esitteeseen, myös monikanavaiseen viestintään. Tavoite saavutettiin: kaikkia tekstejä ja kuvia voidaan nyt käyttää myös osina esimerkiksi some-viestinnässä. Monikäyttöisyys parantaa kustannustehokkuutta.

Esitteestä tuli upea! Se oli kaikin puolin onnistunut ja raikas tuulahdus.

Otteita Plastweldin tarinasta

Vuonna 1998 kolme pohjalaismiestä — kokenut yrittäjä ja muovinhitsauskoneen omistaja Alho, salaojaurakoitsija Jussila ja hitsauskoneenkäyttäjä Heinonen tarvitsivat omiin tarpeisiinsa salaojakaivoja. Heillä oli kaikki tarvittava: osaaminen, laitteet, raaka-aineet ja tuotantotilan virkaa hoitamaan Alhon maatilan korjauspaja Vähänkyrön Perkiön kylässä.

Juuremme puskevat Pohjanmaata määrätietoisin, ympäristöä kunnioittavin ottein. Tuotamme raaka-aineet ja tarvikkeet mahdollisimman läheltä ja valmistamme tuotteet itse Tervajoella. Lähituotettu tarkoittaa meille vähemmän päästöjä, lisää elinvoimaa alueellemme, kotimaisen osaamisen jatkuvuutta ja työtä suomalaisille.

Ennen kaikkea me olemme tervajokinen perheyritys. Kyrönjoen varren toimipaikassamme ahertaa juuri oikean kokoinen ja näköinen joukko ihmisiä — meidän perheemme. Jokaisen perheenjäsenen elämä on osa meidän tarinaamme ja rikastuttaa sitä kaikkine vivahteineen. Virta vie varmasti myös toiseen suuntaan: yrityksemme historian käänteet punoutuvat perheemme elämäkertoihin ja kulkevat mukana ihmisten matkassa. Perhe on yrityksen voima.

Yrityksen perusarvot

Plastweldin perusarvoiksi ja kantaviksi voimiksi nousivat tyytyväisyyden tavoittelu, halu kuulua ihmisten elämään niin tyvenessä kuin tyrskyissä — kuvanannollisesti ja kirjaimellisesti, yrityksen voiman lähde perhe, tervajokiset juuret sekä pohjalainen ylpeys, joka on todellisuudessa rakkautta omia kohtaan ja halua onnistua yhdessä.a

Viuleva referenssi - Plastweld perhe on yrityksen voima (2)
Viuleva referenssi - Plastweld esite

Pohjalainen ylpeys on rakkautta

Plastweld — ylpeästi pohjalainen. Ylpeilyn sijaan kyse on pohjalaisen rakkaudesta omiin juuriin ja ihmisiin. Siitä kumpuaa
taipumaton yrittäminen ja halu olla ylpeä omistaan. Ei tarvita kyytipojaksi ihmeitä, vaan hyppysellinen maalaisjärkeä ja määrätietoisuutta, jotta pohjalaisuus tuottaa priimaa ja tyytyväisiä ihmisiä.

Plastweld historiikki, yritysesite Vahvuudet - Viuleva referenssi

Haluaisitko lisätietoja tai tarjouksen?

Tai kerro tarpeestasi, niin otamme yhteyttä: