Tapa toimia

VIULEVA TAPA TOIMIA

Viuleva tapamme toimia rakentuu perusarvojemme varaan. Se ohjaa tekojamme, antaa osviittaa toimintamme kehittämiseen ja tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme.

Viulevan arvot

Rohkeus rakentaa

Rohkeus myöntää kehitystarpeet ja halu parantaa jatkuvasti tuottavat kestävää menestystä. Rakennamme tänään viulevaa huomista.

Enemmän ääntä

Avoimuus ja vuorovaikutus synnyttävät luottamusta, luovuutta ja menestystä. Vain käyttämällä ääntä voi saada aikaan muutoksia.  

Hyvinvointi

Teemme töitä, jotka tuottavat hyvinvointia ihmisille. Ympäristö on elinpiirimme ja sen hyvinvointi on kaiken ponnistelun arvoinen.

Viulevan kiilto silmissä

Työskentelemme sydän roihuten ja viulevan kiilto silmissä. Kehitämme intohimoisesti osaamistamme ja vaadimme teoiltamme vaikuttavuutta.

Millaiset arvot ja kulttuuri sinun organisaatiotasi ohjaavat? Tehdään niistä yrityksesi supervoima!

Lisää aiheesta

Viuleva Blogi Ydinarvoihin Perustuva Yrityskulttuuri Synnyttää Supervoimia Ja Tuloksia

Ydinarvoihin perustuva yrityskulttuuri synnyttää supervoimia ja -tuloksia

Ydinarvoihin perustuva yrityskulttuuri lataa yksilöille supervoimat ja luo ylivertaisen suorituskykyisen organisaation. Arvojohdettu yritys houkuttelee ja sitouttaa yksilöitä, joilla on toistensa ja myös yrityksen kanssa...

Viuleva Arvot Ovat Kivijalka

”Maailmassa on hyvä elää, kun elää ihmisiksi!”- Arvot yksilön ja organisaation kivijalkana

Ukko, joksi mummo puolisoaan kutsui, kulki kaitaa polkua. Hän noudatti elämässään luterilaisia periaatteita: Perheen päänä hän huolehti katraansa hyvinvoinnista tuoden pöytään leivän ja sen päälle voin. Käsistään kätevänä hän...

Viuleva Blogi Vahvaan kilpailuetuun perustuva markkinointi ratkaisee voittajan

Vahvaan kilpailuetuun perustuva markkinointi ratkaisee voittajan markkinoiden mullistuksissa

Yrityksen liikevaihtoa ja kannattavuutta kasvatetaan tekemällä ratkaisevat asiat kilpailijoita paremmin. Ylivoima voi perustua markkinoinnin eri työkaluihin, kuten tuotteisiin, hinnoitteluun...