Palvelut

PALVELUT

Markkinointi on jatkuvaa kilpailuedun luomista tavoitteellisen strategisen johtamisen ja oivaltavan taktisen tekemisen avulla. Markkinoinnin tuloksena syntyy jatkuvaa kannattavaa kasvua. Me tarjoamme työkalupakin markkinointiin, viestintään ja kansainvälisyyteen.

Markkinoinnin työkaluja parhaiten käyttävät yritykset voittavat kilpailussa. Menestyjät syventävät jatkuvasti markkinatuntemustaan ja haistelevat uutta bisnespotentiaalia. Samalla ne kehittävät tuotteitaan, palveluitaan, hinnoitteluaan, jakeluratkaisujaan, markkinointiviestintäänsä, organisaatiotaan ja kumppanuuksiaan sekä prosessejaan ja teknologioitaan tuottamaan jatkuvaa ylivoimaa. 
Meillä on käytössämme laaja arsenaali markkinoinnin työkaluja yritysten kilpailuedun ja kasvun tekemiseen. Palvelumme kattaa koko markkinoinnin elinkaaren: Aloitamme asettamalla markkinoinnille suunnan ja tavoitteet strategisen markkinoinnin avulla. Toisessa vaiheessa suunnittelemme markkinointiviestinnän toimet, joiden avulla tavoitteet ja strategia toteutuvat. Kolmas palveluvaihe on viestinnän toteutus.
Käännämme katseemme sujuvasti myös Suomen rajojen ulkopuolelle, kun asiakkaan tilanne sen vaatii ja mahdollistaa. Olemme ketterä kumppani kansainvälistymisen käänteissä.

Markkinoinnin palvelukokonaisuus

Markkinointistrategia

Missä ja miten menestys luodaan?

Määritetään yrityksen potentiaaliset markkinat ja segmentit sekä kilpailuedut, joita vahvistamalla yritys voi saavuttaa visionsa. Tunnistetaan markkinoinnin strategiset painopisteet ja välitavoitteet, jotka johtavat markkinointistrategian ja vision toteutumiseen pitkällä aikavälillä.

Laaditaan yrityksen tarpeiden mukainen suunnitelma markkinointiviestinnän toimenpiteistä liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi ja markkinointistrategian toteuttamiseksi. Suunnitellaan toimenpiteet, aikataulu, budjetti, resursointi ja työkalut vaikuttavuuden mittaamiseen.

Toteutetaan markkinointiviestintää jatkuvana palveluna suunnitelman mukaan. Mitataan tuloksia sovituin työkaluin sekä muokataan suunnitelmaa ja toteutusta tarpeen mukaan parhaan mahdollisen tuoton saavuttamiseksi.

Kansainvälisyys

Kansainvälistyminen, kansainvälinen kauppa ja markkinointi

Kansainvälinen liiketoiminta tarjoaa kotimaata enemmän kasvupotentiaalia. Kansainvälistyminen kannattaa yleensä aloittaa läheltä ja hallittuja riskejä ottaen. Kansainvälistyminen alkaa strategian laatimisesta ja etenee kansainvälisen markkinoinnin suunnittelun kautta viestinnän toteutukseen. Tuemme yrityksen kansainvälistä kasvua markkinoinnin keinoin.

Finess Energy 041120 Netti (100)
Jatkuva markkinoinnin kumppanuus Viuleva Päällikkö -palveluna:

Viuleva Päällikkö toi ammattimaisen otteen ja suunnitelmallisuuden energia-alan yrityksen strategiseen markkinointiin ja viestintään

”Lähtötilanne oli se, että emme saaneet markkinoinnissa kovin paljon aikaiseksi. Halusimme apuun jonkun, joka saa aikaiseksi. Haimme sekä ryhtiä että sisältöä. Viuleva Päällikkö on tuonut markkinointiin ja viestintään ammattimaisen otteen sekä suunnitelmallisuuden”, Finess Energy Oy:n toimitusjohtaja Juha-Pekka Paavola sanoo.

Viuleva Blogi Vahvaan kilpailuetuun perustuva markkinointi ratkaisee voittajan

Vahvaan kilpailuetuun perustuva markkinointi ratkaisee voittajan markkinoiden mullistuksissa

Yrityksen liikevaihtoa ja kannattavuutta kasvatetaan tekemällä ratkaisevat asiat kilpailijoita paremmin. Ylivoima voi perustua markkinoinnin eri työkaluihin, kuten tuotteisiin...

Viuleva Strategia

Miksi strategisen markkinoinnin taitaja voittaa?

Markkinointi on liikkeenjohdon työkalu kilpailuedun luomiseen. Teoriassa se on strategisia liiketoiminnan linjauksia, käytännössä käskyjä edetä tai perääntyä. Operatiivisella tasolla siihen liittyvät mm. markkinatuntemus ja piilevät tarpeet sekä taktiikat vastata niihin kilpailukykyisesti.

Viuleva Blogi Oivaltava Brandi On Brandayksen Ylin Tavoite1

Joka tasolla oivaltava brändi on brändäyksen ylin tavoite

Vahva brändi on monin tavoin oivaltava. Palasten loksahtaminen kohdalleen vaatii suuria löytöjä joka osa-alueella: Suunnittelussa on erotettava vahvin ydin, jotta saavutetaan strateginen kilpailuetu. Brändin identiteetin on päästävä kohderyhmän iholle ja pysyttävä siellä...

Voimmeko auttaa?

Tai lähetä viesti, niin otamme yhteyttä: