Referenssit

REFERENSSIT

Yrityksillä on jatkuvasti käsillä muutoksia ja tavoitteita, joiden toteutumiseen tarvitaan markkinointia. Monipuolisen palvelukokonaisuutemme ansiosta pystymme mitoittamaan palvelumme asiakkaan tarpeeseen ja resursseihin sopivaksi. Tervetuloa tutustumaan referensseihimme ja asiakastarinoihimme sekä niiden kautta tapaamme toimia! 

Plastweld Oy

Yritysesite kylpytynnyreihin, laitureihin ja jätevesijärjestelmiin erikoistuneelle Plastweldille, sis. konseptoinnin, yrityksen tarinan ja sisältöjen kirjoittamisen, arvojen määrittelyn, graafisen suunnittelun ja taiton

Finess Energy Oy

Kasvua tukeva laaja verkkosivusto sisältöineen, mm. yrityksen tarina, arvot, graafiset elementit, teollisuuden  ja kiinteistöjen energiatehokkuuden laite- ja järjestelmätoimittajalle

Kymmenen vuotta tekoja energiankäytön tehostamiseksi

Vuonna 2010 näytti siltä, että öljyn hinta nousisi loputtomasti. Lämpötekniikan osaaja Juha-Pekka Paavola – – tunnisti tuskan, jonka teollisuuden ja kiinteistöjen energiakustannusten jatkuva kasvu aiheutti…

Finess Energy Oy

Viuleva Päällikkö toi ammattimaisen otteen energia-alan yrityksen strategiseen markkinointiin ja markkinointiviestintään sekä niiden jatkuvaan kehittämiseen.

E-P Mig ja Kone Oy

Viulevan Päällikkö auttoi selkeyttämään markkinointistrategian ja kehitystavoitteet. Päällikkö laati lisäksi viestintäsuunnitelman, joka konkretisoi markkinoinnin selkeiksi toimenpiteiksi, ja ryhtyi toteuttamaan sitä.

1Urban HIIT Studio

Viuleva kiteytti uuden yrityksen brändin identiteetin ja visuaalinen ilmeen sekä kokosi ne näppärään brändikäsikirjaan markkinoinnin ja viestinnän avuksi.

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä!

1Urban HIIT Studio

Viuleva suunnitteli ja toteutti brändäyksen lisäksi brändin mukaiset kotisivut digitaalisen markkinoinnin alustaksi.

Parasta olivat monipuolisuus ja ymmärrys! Kun kerroin tarpeestamme, ymmärsit kaiken heti ja puit sen sanoiksi niin oikein. Samalla tuli paljon lisäideaa konkreettisen brändikäsikirjan lisäksi. Syväluotaavaa!

Johanna Mattila
Yrittäjä, 1Urban HIIT Studio

1Urban HIIT Studio

Logon suunnittelu

Sopranos

Brändäys ja brändikäsikirja: brändin vahvuuksien, persoonan, identiteetin ja visuaalisen ilmeen suunnittelu ja kokoaminen brändikäsikirjaan markkinoinnin ja viestinnän työkaluksi.

Sopranos

Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus digitaalisen markkinoinnin alustaksi uudelle miesten kuntokeskukselle.

Sopranos

Logon ja visuaalisen ilmeen suunnittelu osana brändäystä uudelle miesten kuntokeskukselle.

Uudesta logosta on pidetty paljon! Se on freesi ja kekseliäs ja kuvastaa fontiltaan, väreiltään sekä taglineltaan juuri sitä naisellisuutta ja naiseutta, joita haettiin. Ei jää epäselväksi, että kyseessä on naisten hyvinvointiin liittyvä Business!
Johanna Mattila
Yrittäjä, 1Urban HIIT Studio

WAW Wellness

Logon ja visuaalisen ilmeen suunnittelu

Finhow Oy

Viuleva auttoi koulutusvientiin erikoistunutta Finhow’ta ottamaan uusia askelia toteuttamalla oppikirjan taiton sekä graafisten elementtien, kuten kansien graafisen suunnittelun.

Vaasan Seudun kehitys VASEK Oy & Visit Vaasa

Viulevan Riikka toimi venäjän kielen tulkkina Kyrö Distilleryssä.

Ahlsell Oy

Viuleva kirjoitti Ahlsellin asiakaslehteen artikkelin Turun Seudun Poltin- ja LVI-huolto Oy:tä siirtymisestä Webshopin ja mobiilisovelluksen käyttöön. Teksti pohjautui Viulevan Turussa tekemään haastatteluun.

Pohjanmaan kauppakamari

Viuleva kirjoitti haastattelun pohjalta Pohjanmaan kauppakamarin Connecting Business -lehteen artikkelin hallituksen jäsenestä, LähiTapiola Pohjanmaan toimitusjohtajasta Pasi Haaralasta.

Vaasan Seudun kehitys VASEK Oy & Visit Vaasa

Viulevan Riikka vastasi venäjän kielen tulkkauksesta toimittajaryhmälle kasvihuoneravintola Linds Kökissä Närpiössä.

Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä!

1Urban HIIT Studio

Logon suunnittelu

Sait viestiin sopivasti tunnetta ja yksilöllisyyttä. Todella hyvä!
Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Helsingin Asuntokauppiaat LKV Oy

Viuleva Päällikkö laati asiakasymmärryksen pohjalta sisältöjä kiinteistönvälitysyrityksen kotisivuille.

Teemme markkinointia viulevan kiilto silmissä.

Haluaisitko lisätietoja tai tarjouksen?

Tai kerro tarpeestasi, niin otamme yhteyttä: