Viuleva verkosto

VIULEVA VERKOSTO

Tuotamme palveluita ketterästi hankkien tarpeen mukaan lisäresursseja laajasta erikoisosaajien verkostostamme. Toimintamme kruununjalokivi on asiakastyytyväisyys. Se on mikroyrittäjien elinehto ja ohjaa tapaamme toimia. 

Tiimi

Riikka Autio

Toimitusjohtaja, Viulevan perustaja | Strategia, markkinoinnin kehittäminen ja johtaminen, kansainvälinen markkinointi, viestintä

Riikalla on 25 vuoden kokemus markkinoinnista, viestinnästä ja kansainvälisestä kaupasta sekä vahva liiketoiminnan, prosessien ja johtamisen ymmärrys (HHJ). Strategista osaamista tukee määrätietoinen käytännön ote.

Riikka on ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalveluiden asiantuntija markkinoinnin ja asiakkuuksien kehittämisessä ja Vaasan Yrittäjien yksinyrittäjäverkoston edustaja. 

Tutustu tarkemmin viulevaan yrittäjään.

Juha Lahtinen

Yhteistyökumppani | Kansainvälinen liiketoiminta ja kauppa, johtaminen, myynti, strategia

Juhalla on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisestä kaupasta, jota hän on tehnyt yli 60 maahan ympäri maailmaa. Juhan erityisosaamista ovat kansainvälistymisprojektit sekä strategioiden ja johtamisen kehittäminen (HHJ).

Juha on Etelä-Pohjanmaan vientikillan puheenjohtaja. Hänellä on laajat verkostot Suomen lisäksi Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. 

Suvi Metsola

Yhteistyökumppani | Asiakkuuksien johtaminen, kansainvälistyminen ja kansainvälinen liiketoiminta

Suvi on toiminut asiakkuuspäällikkönä vuodesta 2014 lähtien ja toteuttanut lähes 600 vientiprojektia yli 30 markkinalle. Suvin erikoisosaamista on liiketoiminnan laajentaminen kansainvälisille markkinoille.

Suvi on Kasvu Open Oy:n ja Keski-Suomen Kauppakamarin hallitusten jäsen sekä Keski-Suomen Kauppakamarin kasvu- ja kansainvälistymisvaliokunnan puheenjohtaja.

Petri Sagulin

Yhteistyökumppani | Markkinoinnin ja viestinnän kehittäminen ja suunnittelu

Petri on tottunut pitämään markkinoinnin ja viestinnän lankoja käsissään niin projektien johtamisen kuin toteutuksen puolella. Hän ymmärtää markkinoinnin ja viestinnän sekä strategiselta että myynnilliseltä kannalta ja kilpailuhenkisenä yksilönä nauttii tuloksen tekemisestä. 

Felicia van Hoek

Yhteistyökumppani | Graafinen suunnittelija

Felicia on luova sielu sekä markkinoinnin ja web-kehityksen monitaituri. Hänen erityisosaamistaan ovat graafinen suunnittelu, verkkosivujen suunnittelu ja kehittäminen sekä markkinointi ja luova kirjoittaminen. Felician visuaalinen silmä ja terävä kynä ovat voittamaton yhdistelmä.

Leo Osipov

Yhteistyökumppani | Graafinen suunnittelija

Leo on graafinen suunnittelija ja digitaituri. Leo tuottaa tyylikkäitä visuaalisia ilmeitä ja aistikkaita kuvamaailmoja ja nauttii niin isojen kokonaisuuksien kuin pienempien  teosten suunnittelusta. Vahva yrittäjäasenne ja pitkä kokemus yritysten markkinointiosastoilta ovat iso hyöty!

Niko Ukkonen

Yhteistyökumppani | Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija

Niko on digimarkkinoinnin ja -myynnin sekä digitalisen viestinnän osaaja, jolla on pitkä kokemus monipuolisista asiakasprojekteista. Niko on yrittäjänä Markkinointi Ukkonen Oy:ssä, joka on ollut Viulevan digikumppani vuodesta 2019.

Toni Soininen

Yhteistyökumppani | Webkehittäjä, digiasiantuntija

Toni on verkkosivustojen ja koodin erikoisosaaja.

Hailer Logo

Hailer

Hailerin digitaaliset CRM-, projektinhallinta- ja raportointityökalut järkeistävät ja helpottavat Viulevan arkea. Suosittelemme Haileria toiminnan tehostamiseen ja tiedonhallintaan.

Digitaaliset alustat

Tuotamme asiakkaiden tarpeisiin ratkaisuja yhteistyössä erilaisten digitaalisten alustojen kanssa.

Kuvapalvelut

Teemme yhteistyötä valokuvaajien, videokuvaajien, videotuottajien, animoijien, editoijien ja kuvittajien kanssa.

PR ja mediasuhteet

Teemme yhteistyötä eri medioiden kanssa ja etsimme aina asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivat mediakumppanit.

Käännöspalvelut

Teemme monikielistä viestintää yhteistyössä ammattikääntäjien ja natiivien kielen asiantuntijoiden kanssa.

Painotalot

Teemme tiivistä yhteistyötä painotalojen kanssa. Valitsemme aina asiakkaan tarpeeseen parhaiten sopivan kumppanin.

Brändituotteet

Meillä on luotettavat brändituotteiden toimittajat, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä kauan.

Kiinnostaako viuleva yhteistyö?

Jos koet markkinoinnin ja viestinnän parhaana lääkkeenä yritysten haasteisiin ja tunnet yrittäjämäistä sydämen paloa, saatat olla Viuleva! 

Ota yhteyttä, niin tutustutaan!

Jäsenyydet

Viuleva on jäsenenä monissa yhdistyksissä ja yhteisöissä. Ne mahdollistavat verkostoitumisen, kouluttautumisen ja vaikuttamisen.

Haluaisitko lisätietoja?

Tai kerro tarpeestasi, niin otamme yhteyttä: